werken bij
HetRecruitingKantoor

je recruitmenttalent ontwikkelen

Wij zijn een gespecialiseerde organisatie met een breed pallet aan recruitmentdiensten. Dat maakt werken bij HetRecruitingKantoor veelzijdig. Je kunt bij ons jouw talenten ontdekken en maximaal ontwikkelen. Jouw recruitmentervaring combineer je met de expertise en ondersteuning van collega’s die actief zijn in sourcing, recruitment of interim bemiddeling.

Wij werk(t)en onder meer voor:

 

 

jouw carrièremogelijkheden bij HetRecruitingKantoor

Sinds 2016 leiden wij met ons recruitment traineeship talenten op tot allround recruiter; inmiddels hebben wij honderden recruiters getraind. We zijn toonaangevend in tijdelijke recruitmentcapaciteit en werken met een grote groep (freelance) recruiters bij klanten op locatie. Daarnaast versterken wij vaste recruitmentteams met sourcing as a service en talentpooling. Kleinere organisaties zonder recruiter ontzorgen we met recruitment process outsourcing. Je hebt dus allerlei carrièremogelijkheden bij HetRecruitingKantoor.

Wil je deelnemen aan ons recruitment traineeship? Klik dan op de button.

plezierige werkomgeving
en goede balans werk-privé

inclusieve en veilige
werkomgeving

jouw talenten en
ambities staan centraal

goede primaire en
secundaire arbeidsvoorwaarden

veel ontwikkelingsmogelijkheden
en intensieve begeleiding

afwisselend werk en
veel ruimte voor eigen initiatief

een heldere bedrijfsfilosofie

Binnen HetRecruitingKantoor hebben we een duidelijke bedrijfsfilosofie gebaseerd op vier pijlers:

 

het draait om mensen: recruitment is people’s business. Daarom zetten wij onze collega’s op plek 1, 2 en 3. Dan komen onze klanten en dan het bedrijfsbelang. Natuurlijk werken we ook aan een gezond resultaat en verwachten we veel van je. Maar niet ten koste van alles. Is een opdracht niet leuk of is jouw werkdruk te hoog? Dat lossen we samen op. Als de goede mensen de goede dingen doen, komt de rest vanzelf.

 

de kracht van samen: in een goed team is geen plek voor solisten die alleen aan zichzelf denken. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. We kijken naar elkaar om en helpen elkaar als dat nodig is. Daarom hebben we geen individuele bonussen. We hanteren geen dubbele standaarden en willen dat collega’s op jou kunnen rekenen, net zoals jij op hen en ons mag rekenen. Wij bieden fijne werkplek aan mensen met kleine ego’s.

 

presteren zonder KPI’s: we zijn een bedrijf zonder harde targets, KPI’s of afrekencultuur. Wij – hopelijk jij ook – vinden het gewoon leuk om succesvol te zijn. Het is belangrijk dat motivatie uit jezelf komt, dat je iets doet omdat je dat graag wil doen. Fijner voor jou en fijner voor ons. In plaats van managen, helpen we je obstakels op te ruimen, zodat jij met energie en plezier werkt. Professionals managen zichzelf.

 

leren, verbeteren en excelleren: shortcuts naar snel resultaat bestaan niet. Iedere dag werken we hard en met toewijding aan mooie dingen en leren we (nog) beter te worden. We bieden je veel opleidingsfaciliteiten en zoveel begeleiding als je nodig hebt. De kennis en inzichten die we opdoen delen we met elkaar, met onze klanten en met de recruitmentcommunity. Recruitment is hard werken maar ook het leukste vak dat er is.

 

 

werken-bij… HetRecruitingKantoor de podcast

Luister hier de podcast van Werkenbij.FM waarin Koen Roozen in gesprek gaat over de bedrijfsfilosofie, recruitment en de mensen van HetRecruitingKantoor.

recruitment: geen trucje maar een vaardigheid

In een arbeidsmarkt die continu verandert houden de oprichters van HetRecruitingKantoor het hoofd koel. Nicole Smolenaers van Zuivere Taal ging met ze in gesprek. Lees hoe zij grip houden op de zaak en werken naar hun doel: de beste recruiters worden en bouwen aan het leukste recruitmentbedrijf van Nederland.

 

Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Philip van Grieken (06 2696 4800) of Koen Roozen (06 2111 2751).

Logo WhatsApp Je kunt Koen ook een WhatsApp-berichtje sturen.

misschien wel het
leukste recruitmentbedrijf
van Nederland