trainees:
de snelste weg
naar toptalent

trainees

Sinds 2014 hebben wij honderden recruiters getraind en begeleiden wij talenten in hun ontwikkeling naar recruiter. Vakkundig en oprecht.

Talenten met (en zonder) recruitmentervaring nemen deel aan ons traineeship sourcing & recruitment. Tijdens dit traineeship leren ze de kneepjes van het vak en maken zij de overstap naar corporate recruitment. Terwijl onze experts zorgen voor intensieve training, coaching en begeleiding, doen de trainees waardevolle ervaring op bij jouw organisatie. Deze combinatie van werken en leren geeft een boost aan de ontwikkeling van de trainee en een bijdrage aan jouw recruitmentresultaat.

Wij willen niet zomaar detacheren: wij stomen talent klaar voor een succesvolle carrière in recruitment. Daarom kan de trainee zonder beperkende voorwaarden bij je in dienst treden. Onze detacheringscontracten zijn tussentijds opzegbaar en dankzij onze herplaatsingsgarantie is deelname zonder risico.

talentvolle trainees met
tenminste 1 jaar werkervaring

risicoloos inhuren dankzij
onze herplaatsingsgarantie

trainees die bijdragen aan
jouw recruitmentdoelstelling

een scherp all-in tarief
en kosteloze overname

veel aandacht voor
persoonlijke ontwikkeling

een stevig fundament van
14 recruitmentbouwstenen

diepgaande training in
sourcing & recruitment

de beste experts en tools
in een blended leeromgeving

goed het vak recruitment leren

Zelf je nieuwe collega de kneepjes van recruitment leren kan uitdagend zijn. Welk programma bied je aan, hoe organiseer je het en waar vind je de tijd? Met ons traineeship bied je jouw junior recruiters een uitgebalanceerd ontwikkelprogramma. Iedere vier weken een offline opleidingsdag, online workshops, begeleiding door een professionele coach en 24/7 ondersteuning. Wij geven jouw toekomstige sourcer of recruiter een boost in kennis en productiviteit. Betrokken en ervaren.

Wil je meer weten over ons opleidingsprogramma of het traineeship?
Neem contact op met Koen Roozen via 06 2111 2751.

 

vertrouwen
uitdagen
en waarderen